Moderatoare acestui eveniment a fost colega noastră, bibl. dr. Teodora Fîntînaru.

Prezent la Focșani, la Târgul de carte, scriitorul și publicistul Liviu Ioan Stoiciu și-a lansat în prezența unui public numeros, cele mai recente apariții editoriale ale sale: „De uz strict personal (Din anul Revoluției – jurnal. Și după 17 ani elegii ale unui accident)”, Editura Junimea, 2022 și „Luare aminte”, Editura Rocart, 2022.

Formatul întâlnirii a fost unul interactiv, autorul, cunoscut dizident al regimului comunist din România, rememorând în fața auditoriului, momente premergătoare și din timpul revoluției de la 1989, la Focșani. Unele din personajele jurnalului fiind prezente în sală, întâlnirea de la Focșani cu domnul Liviu Ioan Stoiciu s-a transformat într-o veritabilă „lecție deschisă”, despre evenimentele din iarna anului 1989, de la Focșani.

Invitata acestui eveniment a fost scriitoarea Doina Popa. Într-o atmosferă plină de emoție, actorul Sorin Francu, director al Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia”, i-a încântat pe cei prezenți, printr-un recital de poezie din volumul „Stricarea frumuseții”, al scriitorului Liviu Ioan Stoiciu.

Vă așteptăm cu drag, în continuare, la Târgul de carte de la Focșani!