Seminarul pentru persoanele diagnosticate cu Cancer şi familiile acestora continuă la Sediul Central al Bibliotecii

2018-03-14T15:25:52+00:00

Vineri, 16 martie 2018, la Sediul central al Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, între orele 15.30 şi 18.30, va continua seria întâlnirilor din cadrul  Programului EU, TU, NOI ŞI CANCERUL adresat persoanelor din Focșani  diagnosticate cu cancer şi familiilor acestora. Întâlnirile au loc o dată la două săptămâni și sunt susținute de doamna psiholog,  terapeut şi coach,  Raluca Panait.

“Aș închide într-un cerc unitar toate alternativele care se deschid, pentru a crea diversitate în simțire și gândire” – spunea unul dintre participanți, în urma experiențelor avute la întâlnirea periodică. Vă aștept vineri, 16 martie, să fim din nou împreună  la noi exerciții, continuări de reuniri si povești de la suflet la suflet, în timp ce preluăm și oferim spațiu și provocări în ritm propriu, pentru noi descoperiri de limite, resurse, frâne și impulsionări, extinderi personale de convingeri, emoții, trăiri, senzații, realități, simplu si complex în același timp. Experiențele , jocurile, lacrimile și zâmbetele vor continua la întâlnirile noastre! – Raluca Panait, psiholog.

Cei interesaţi să participe la acest seminar sunt rugaţi să se înscrie la numerele de telefon:0723.236.037 sau 0743.046.460.

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Accept