MEMORIE LOCALĂ – FOND DOCUMENTAR

2017-01-06T14:13:24+00:00

MEMORIE LOCALĂ – FOND DOCUMENTAR

Prezentul catalog îşi propune să prezinte o descriere detaliată a tuturor publicaţiilor referitoare la instituţii, localităţi şi personalităţi vrâncene, în intenţia de a face cunoscută o parte din colecţiile Fondului special de Carte veche şi tradiţională al BJDZ.

Constituit, în timp, din donațiile unor personalități locale ale vremii – Virgil Huzum, Leon Kalustian, Ion Diaconu, Petre A. Iosif, Ion Romanoai – ori din alte colecţii particulare, achiziţionate fie prin anticariat, fie prin contact direct, acest fond reprezintă un punct de referinţă pentru cei aplecaţi către studiu şi cercetare ştiinţifică locală, adunând în colecţia sa, pe lângă importante lucrări de referinţă, şi publicaţii cu un bogat conţinut documentar referitor la patrimoniul local.

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Accept