Lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

2018-11-23T12:44:09+00:00

Marţi, 27 noiembrie 2018, începând cu ora 14, va avea loc, la Sediul Central al Bibliotecii Judeţene Duiliu Zamfirescu „Vrancea”, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, lansarea cărţii Patrie, Credinţă, Regăsire a domnului Ionel Marin, director al Editurii Bogdania din Focşani.

Invitaţi la acest eveniment cultural sunt prozatorul şi publicistul Radu Borcea şi poeta Simona Mateev.

„Pe măsură ce înaintam în parcurgerea editorialelor Domniei sale, gândurile mă purtau la Eminescu şi Mircea Eliade, două repere fundamentale, în lumina cărora, mă voi referi la cartea de eseuri a scriitorului Ionel Marin, ofrandă de lumină, dedicată sărbătoririi împlinirii a o sută de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918” (Prof. Geo Călugăru, Membru al USR).

În An Centenar, Patrie, Credinţă, Regăsire este o lucrare închinată memoriei strămoşilor noştri, eroilor care au făcut posibilă Unirea, simbolurilor şi valorilor naţionale româneşti.

Vă aşteptăm la un eveniment cultural închinat culturii şi identităţii naţionale româneşti.

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Accept