Învățând la orice vârstă – Cursuri gratuite de utilizare a calculatorului și internetului pentru adulți și vârstnici

la Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea

La Centrul de Formare Profesională al Bibliotecii Judeţene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea reîncep cursurile gratuite pentru începători, de utilizare a calculatorului și internetului. În săptămâna 24-28 februarie vor fi instruite 6 persoane și înscrierile continuă.

Ultima săptămână din fiecare lună a anului este dedicată instruirii gratuite a persoanelor adulte care doresc să învețe să navigheze pe internet, să utilizeze poșta electronică sau să comunice cu cei dragi prin intermediul mesageriei instant.

Dacă până acum acest curs a fost dedicat pensionarilor, din acest an, se pot înscrie și persoanele adulte care nu au învățat încă să utilizeze calculatorul sau internetul.

Cursurile sunt gratuite și se desfășoară timp de o săptămână, de la ora 9.00 la 12.30 sau, la cerere, se pot desfășura și după-amiaza, de la ora 16.00 la 19.00 și  vor fi livrate de trainerul bibliotecii, Margareta Tătăruș.

Înscrieri și detalii pot fi oferite la Sala de lectură și Internet, str. Mr. Gh. Sava, nr. 4.  – sediul unde se vor desfășura și cursurile – sau la telefonul 0237/231161, persoana de contact fiind Margareta Tătăruș.