Dragi prieteni ai bibliotecii, Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, vă invită să vă bucurați în luna iulie de atelierele și cluburile pregătite în cadrul programului BiblioVacanţa – ediția a XIII-a.

Secțiile bibliotecii noastre vor desfășura ateliere de lectură, hand-made, pictură, joc și joacă în perioada 5 – 28 iulie, în fiecare zi de marți, miercuri și joi începând cu ora 12.00, astfel:

  • Sala de Lectură din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 – marți;
  • Secția de Împrumut la Domiciliu Adulți din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13 –miercuri;
  • Secția pentru Copii și Tineret „Oana-Diana Renea” din strada Nicolae Titulescu nr. 12, joi.

Înscrierile se fac la fiecare secție, respectiv:

  • Sala de Lectură, la telefon: 0722/656553
  • Secția de Împrumut Adulți, la telefon: 0237/214562
  • Secția pentru Copii și Tineret, la telefon: 0237/626646

În perioada 26 iunie – 28 august se va desfășura  „Clubul de duminică” coordonat de bibl. dr. Teodora Fîntînaru – Secția Carte Veche și Colecții Speciale a bibliotecii noastre. Acest proiect presupune o serie de activități dedicate copiilor din mediul rural, care se vor desfășura la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Faraoanele și la Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Jariștea.

Vă invităm să urmăriți paginile de Facebook și de Instagram ale Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, pentru a fi la curent cu atelierele și surprizele destinate copiilor și adolescenților! Vă așteptăm alături de noi, pentru a ne bucura de surprizele culturale și ludice ale BiblioVacanţei!