Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează Ateliere de limba engleză ” English Summer”, destinate copiilor cu vârste între 6-10 ani, la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene, în perioada 4 – 25.07.2022.

Atelierele de limba engleză se vor desfășura în fiecare luni, în intervalul orar 12.00 – 13.00, iar grupa va fi formată din 10 copii. Înscrierile vor avea loc la numărul de telefon 0729526426, de luni până vineri, în intervalul 8.30-16.00 sau la sediul nostru din str. Maior Gheorghe Sava nr.4, persoană de contact Irina-Anca Maria-Panaite.

Atelierele de limba engleză ”English Summer” propun copiilor activităţi de lectură interactivă, jocuri de vocabular, vizionarea de materiale video cu caracter educativ, având drept scop îmbogăţirea vocabularului în limba engleză, socializarea şi familiarizarea cu lumea Bibliotecii. Materialele prezentate vor avea drept suport educativ cărţile aflate în colecţiile Centrului de Limbi Străine al bibliotecii.

Condiția de participare este permisul de intrare la bibliotecă, utilizatorii noi vor fi înscriși în prezența unui părinte sau tutore, în baza unui act de identitate valabil.

 

Vă aşteptăm cu drag!