Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, în parteneriat cu Centrul Județean de Excelență Vrancea, organizează evenimentul expozițional dedicat obiectelor lucrate de copiii înscriși la atelierele de vacanță, intitulat „Bibliovacanța în imagini – Expoziție de obiecte lucrate manual de copii”, care va marca finalul programului  Bibliovacanța, ediția a XIV-a, desfășurat în luna iulie 2023.

În cadrul evenimentului, avem plăcerea de a-i avea invitați pe elevii premianți ai Centrului Județean de Excelență Vrancea, la Concursul Național CDIdei în Cărți, cu lucrări inspirate din cărțile citite și va fi vernisată expoziția „de CE (să)citim?”.

Evenimentul se va desfășura, marți, 8 august 2023, ora 11.00, la Galeriile de Artă din Focșani și vor participa peste 80 de copii și însoțitori.

Expozițiile vor fi vernisate după cum urmează:

  • La ora 11.00 – Expoziția „Bibliovacanța în imagini”, la etaj;
  • La ora 12.00 – Expoziția „de CE (să) citim?”, la parter.

Expoziția va fi deschisă timp de patru ore pe zi, până vineri, 11 august, între orele 12.00 – 16.00, vizionarea fiind asigurată de Bibliotecă.

Ne face o deosebită plăcere să ne fiți alături și să onorăm împreună, munca, imaginația și  creativitatea copiilor deopotrivă, cu implicarea și pasiunea profesorilor îndrumători și a bibliotecarilor.