Dragi vrânceni,

 

Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” vă invită în zilele de 23, 24 și 30, 31 august 2023, la Biblioteca de Vacanţă, care se va desfăşura în Crângul Petrești între orele 16.30 şi 19.30.

Aflat la cea de-a XV-a ediţie, programul Biblioteca de Vacanţă îşi propune să ofere vrâncenilor activităţi de lectură, de împrumut de carte şi de petrecere a unui timp valoros alături de familie, de prieteni, de membrii comunităţii și de Bibliotecă.

Vă aşteptăm să vă bucuraţi de activităţile şi surprizele pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră: ateliere de lectură, jocuri, pictură, hand-made, laboratorul de distracție și cărți de luat acasă, parte din proiectul „Biblioteca dăruiește!”.

În cadrul programului Biblioteca de Vacanță, vom avea parteneri: Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, cu proiectul „Vara, împreună, în siguranță!”; echipa de cadre didactice, învățământ primar de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani; dna Irina Andreea Chiriac, psihoterapeut logoped; dna prof. înv. preșcolar Monica Benedic, microrecital chitară.

Biblioteca de Vacanță oferă și în acest an comunității vrâncene posibilitatea de a petrece timpul într-un mod plăcut și valoros, în compania cărților, activităților ludice și artelor frumoase ce creează amintiri și momente unice pentru noi toți.

 

Vă așteptăm cu drag, copii, părinți și bunici la Biblioteca de Vacanță din Crângul Petrești!