Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită  în  Grădina Publică în perioada 25 – 29 august, între orele 16.00– 19.00 la BIBLIOTECA  DE VACANŢĂ.

În această săptămână, Biblioteca de vacanţă vă aşteaptă în fiecare zi, în foişorul din Parcul Central, cu volume din domenii diverse, beletristică, literatură pentru copii, gastronomie, grădinărit, cultură generală, religie, psihologie sau medicină, care sperăm să vă stârnească interesul şi să acopere o gamă cât mai largă de gusturi de lectură. Cei care vor vizita standurile bibliotecii vor putea beneficia de programul Cărţi de luat acasă.

Ediţia a VIII-a a  Bibliotecii de Vacanţă 2014 –  este o veritabilă sărbătoare a lecturii în aer liber ce îşi aşteaptă şi anul acesta cititorii interesaţi de cunoaştere. Aceştia vor putea descoperi mai multe informaţii despre serviciile şi colecţiile deţinute, biblioteca realizând în acest fel şi un sondaj al gusturilor de lectură ce va fi folosit în politica sa de achiziţii.

Prin acest program comunitatea focşăneană beneficiază gratuit de aceleaşi servicii ca şi la sediile bibliotecii: înscriere, împrumut, restituire, consultare şi rezervări de titluri.

Biblioteca de Vacanţă se înscrie în manifestările de tradiţie ale Bibliotecii Judeţene şi readuce în atenţia comunităţii noastre cartea şi lectura, bazându-se pe diversitatea tematică a cărţilor expuse, care sunt pentru toate categoriile de vârstă – de la preşcolari, elevi şi studenţi, până la adulţi şi vârstnici.

Programul de anul acesta al Bibliotecii de Vacanţă îşi propune să îmbine latura instructivă cu cea  interactivă cu scopul de a promova şi stimula lectura în familie, de a promova colecţiile bibliotecii şi de a atrage spre lectură un număr cât mai mare de cititori.

Luni, 25 august, la deschiderea programului, ne vom cunoaşte cititorii şi împreună vom lectura din cărţile preferate. Sunt invitaţi membrii Clubului de lectură împreună cu voluntarele care au coordonat acest club gratuit, doamnele Grigoraş Violeta şi Murgeanu Alina,  care vor da un frumos exemplu de petrecere a vacanței în mod instructiv.

De marţi şi până vineri, vom fi mai aproape de micii cititori şi le vom oferi gratuit desene animate şi filme  ce vor rula în aer liber.

Vineri, 29 august, va avea loc festivitatea de premiere a copiilor şi adolescenţilor care au frecventat cluburile gratuite de vacanţă, desfăşurate pe toată perioada verii la Secţia pentru copii şi tineret Oana Diana Renea.

Vă aşteptăm de luni până vineri (în săptămâna 25 – 29 august), între orele 16.00 – 19.00,  în foişorul din grădina publică, la Biblioteca de Vacanţă, unde am pregătit surprize pentru toţi participanţii care se vor înscrie la bibliotecă!