BIBLIOVACANȚA – Ultima săptămână din iulie, distracție și educație la Cluburile de vară organizate la Secția pentru copii și tineret a Bibliotecii Județene Vrancea.

178 de participanți la cele cinci cluburi de lectură, engleză, hand made, desen și film. Săptămâna specială cu invitați din partea Inspectoratului Județean de politie. Marți  sbcms. Toader  Crina…a adus Programul Vacanță în siguranță la bibliotecă. Programul de educație și prevenție are reguli generale pe care cei mici trebuie să le învețe și să le respecte pentru a se distra și ași petrece timpul feriți de pericole.

Copii se simt ca acasă, învață prin joc, dansează, completează rebusuri literare, spun ghicitori pictează sau colorează, lipesc, modelează, împăturesc hârtia, fac marionete etc. Săptămâna aceasta recordul de participanți îl deține Clubul de lectura, grupa 6-11 ani la care au participat 26 de copii.

Tot în această săptămână ne-au vizitat biblioteca 836 de utilizatori, avem 31 de cititori noi, din care 11 au pășit prima oară în bibliotecă, 658 de cărți au plecat din bibliotecă (împrumutate de 438 de vrânceni și așteptăm să se întoarcă peste două săptămâni.

Cam atât ne vedem și auzim săptămâna viitoare. Mulțumim pentru că sunteți alături de noi

PS.  Nu uitați – marți 15 august zi liberă  cluburile nu vor avea loc.