ZIUA EUROPEI – Donații de la Biroul Parlamentului European în România

2018-05-09T14:54:33+00:00

Și în acest an,  ca urmare a colaborării și a parteneriatelor încheiate cu Biroul Parlamentului European al României,  Biblioteca Județeană Vrancea a primit o donație de peste 600 materiale informative actualizate, cărți pentru copii, agende, broșuri, reviste informative pentru tineri, hărți, semne de carte.

În acest sens, Biblioteca a pregătit   la toate secțiile cu prilejul ZILEI EUROPEI – 9 mai,  expoziţii de carte cu tematică europeană, puncte de informare cu materiale despre rolul și activitatea Parlamentului european şi sesiuni de informare despre Uniunea Europeană şi atribuţiile acesteia.

Acţiunile se înscriu în proiectul CINE? CE? CUM DECIDE? inițiat de Biblioteca Județeană Vrancea în anul 2011,  prin care instituția noastră pune la dispoziția comunității, în toate secțiile, puncte de informare INFO – EUROPA.

Astfel, Biblioteca invită membrii comunității să viziteze secțiile bibliotecii și punctele INFO EUROPA organizate în acestea.

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Accept