Dragi părinţi, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”  Vrancea îi invită pe cei mici la Clubul de lectură și curiozități – „Știința pe înțelesul copiilor”.

Atelierele clubului vor avea loc în perioada 21.07-28.08.2020, în zilele de marți și, respectiv, joi, între orele 10,30 – 11,30, fiind destinate copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. Se vor alcătui 2 grupe, fiecare grupă având un număr de maxim 6 copii.

Toate regulile impuse privind sănătatea publică vor fi respectate, pentru a nu pune în pericol participanții la activitățile noastre.

Atelierele vor include lectură interactivă, jocuri de cultură generală și concursuri. Vom descoperi împreună care sunt marile minuni ale lumii, ce este știința, care este importanța banilor și care sunt personalitățile care au marcat dezvoltarea artei, medicinei şi fizicii.

Întâlnirile din cadrul Clubului de lectură și curiozități – „Știința pe înțelesul copiilor” vor avea loc la Centrul de Formare al Bibliotecii, situat în strada Maior Gheorghe Sava numărul 4.

 

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon 0237/231161, persoană de contact Diana Rădună, bibliotecar.

 

Vă aşteptăm!