Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila și Căminul de Persoane Vârstnice Focșani organizează vineri, 29 iunie 2018, de la ora 11.00, spectacolul  „O lume nebună, nebună!”.

Seniorii din trupa de teatru „AMBIȚIOȘII” a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila vor sosi la Focșani și vor juca în scenetele umoristice: „Maimuța” de Mihai Maximilian, „Clientul nostru, stăpânul nostru” de Robert Coravu și „Pompe funebre” (anonim). Din distribuție fac parte: Ileana Bălănescu, Dobrița Cârlan, Nicu Matei, Mariana Munteanu, Viorica Novac, Mariana Toma, Jenica Mircioiu. Regia: Eduard Claudiu Brăileanu, coordonatorul trupei AMBIȚIOȘII, șef serviciu Biblioteca Județeană Brăila.

Trupa de teatru „AMBIȚIOȘII”, din care fac parte seniori talentați din Brăila, funcţionează în cadrul acestei biblioteci din anul 2010, susţinând numeroase spectacole în ţară și participând la festivaluri de teatru pentru amatori.

Spectacolul se va desfășura la Căminul de Persoane Vârstnice din Focșani iar seniorii din Focșani se vor bucura de un spectacol de calitate și plin de voie bună, prin intermediul unui parteneriat cultural inter-județean dintre cele trei instituții.