Secția de Împrumut la domiciliu adulţi a Bibliotecii Judeţene Duiliu Zamfirescu Vrancea din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, vă aşteaptă, începând cu data de 1 octombrie 2018, cu un program de împrumut la domiciliu automatizat, care presupune existenţa unui birou de returnare rapidă a cărţilor şi a unui birou de împrumut la domiciliu. Punctul de acces la internet este reamenajat și utilizatorii beneficiază de sesiuni gratuite de acces.

De asemenea, la Biroul Periodice – Legislație, utilizatorii noștri au posibilitatea de a consulta un număr de 38 de titluri de ziare şi reviste, locale şi naţionale, dar și programul de legislaţie LexNavigator, cu posibilitatea imprimării actelor legislative dorite.

Colegii noştri au amenajat spaţii adecvate manifestărilor culturale, organizării de ateliere şi cursuri de dezvoltare personală, derulării diverselor proiecte destinate comunităţii noastre, venind în întâmpinarea nevoilor şi cerinţelor vrâncenilor.

Sala de Împrumut la domiciliu adulți vă așteaptă cu drag, să vă înscrieți la Bibliotecă, spre a beneficia, în mod gratuit, de serviciile sale. Cum timpul este o resursă prețioasă pentru fiecare dintre noi, venim în sprijinul vrâncenilor, modernizându-ne serviciul de înscriere și eliberare gratuită de permise de tip card, și punând la dispoziție un împrumut rapid, cu un timp de așteptare redus și o eficiență sporită.

Biblioteca noastră are în colecțiile sale un fond bogat de carte veche și tradițională din secolul XIX – XX, aflat în curs de reorganizare și prelucrare, destinat Memoriei locale vrâncene și promovării identității naționale. În an de Centenar, ne dorim să oferim publicului nostru posibilitatea de a  descoperi opere și nume valoroase ale culturii naționale, care pot fi valoroficate prin lucrări de cercetare. În acest scop Biblioteca noastră a amenajat, în sediul din strada Mihail Kogălniceanu, nr. 13, un spațiu de lectură și cercetare a acestor colecții speciale de bibliotecă.

În perioada iulie – august 2018, au fost achiziţionate, spre împrumut la domiciliu, un număr de 1.431 documente de bibliotecă, al căror titlu poate fi cunoscut accesând catalogul electronic al bibliotecii, fie pe site-ul nostru www.bjvrancea.bjvrancea.ro fie la adresa directă a catalogului online – http://82.208.170.9:8080/opac.

Pe site-ul Bibliotecii Județene, www.bjvrancea.bjvrancea.ro, puteţi afla informaţii referitoare la programul instituţiei noastre, activitatea editorială a bibliotecii, secţiile şi serviciile puse la dispoziţia comunităţii, oferta de cursuri şi catalogul online.

Secția de Împrumut la domiciliu adulţi. Periodice, Legislație a bibliotecii noastre vă aşteaptă, de luni până vineri, între orele 8.30 – 20.00, să împumutaţi cărţi pentru toate gusturile, fie din bibliografia şcolară, de dezvoltare personală, de specialitate sau de valorificarea, prin mijlocirea lecturii, a timpului liber.

Biblioteca este a dumneavoastră! Vă așteptăm cu drag!