LUNI: Prima zi, CLUB DE HAND MADE, afara plouă; la Secția Pentru Copii și tineret cald și bine, muzică, doritori de socializare și distracție 42 de copii, voluntari și bibliotecari în prima zi de BIBLIOVACANȚA. Facem fețe vesele, avioane, flori sau fluturi. Sunt colorate și la sfârșit le expunem sau le luăm acasă pentru părinți.

MARȚI: CLUBUL DE LECTURĂ. Ne cunoaștem, spunem lucruri trăznite, vorbim de bucuria lecturii sau personaje cunoscute și împreună descoperim lucruri noi alături de doamnele Sibechi Constantina și Bărbosu Pompilia. Copii mai mici si mai mari vă mulțumim ca ați ales să vă petreceți vara la biblioteca.

MIERCURI: Să începem cu ENGLISH CLUB , 5 iulie 2017, 47 de copilași, 6-15 ani. În cele două serii așa cum v-am obișnuit, veselie, gălăgie, ascultam muzica, învațăm și repetam după doamna noastră Marilena Șerbănuț. Apoi râdem de ce am reușit împreuna. E frumos , doamna e mititică, inimoasă şi un pic răguşită, dar rezistă și promite să revină cu o voce sănătoasă , îi dorim și noi sănătate că avem nevoie de ea toată vara.

JOI: CLUBUL DE DESEN, 6 iulie 2017, 43 de artisti în devenire, azi folosim doar creioane şi carioci, de data viitoare aducem acuarele, pensule si bloc de desen. Foile albe prind viață şi prind contur personaje de poveste sau din desene animate, masini, peisaje, flori sau ce vor ei. Lucrările sunt frumoase, sincere simple sau complexe în funcție de vârstă şi toți avem de învățat câte ceva. Multumim doamnei profesor Dumitru Laura şi domnului profesor Lădunca Mihai.


VINERI: Club de film, 21 de participanți, e liniște în sala de proiecție.și nu știu la ce să se aștepte. Răsfoim cartea Baiatul cu pijamale in dungi, aflăm câte ceva despre autor– John Boyne și trecem la arta cinematografică și vizionăm filmul cu același nume.  Filmul și cartea spun povestea unui baieţel german pe nume Bruno, al cărui tată a primit o slujbă foarte importantă, ceea ce înseamnă că toată familia trebuie să se mute departe de oraş, într-un loc ciudat, unde casa lor e singura locuinţă adevarată şi unde în spatele unor garduri nesfârşite se află sute, poate mii de oameni îmbrăcaţi în pijamale în dungi. Bruno se străduieşte să înţeleagă ce se întâmplă în jurul său… vă invităm să împrumutați cartea de la bibliotecă!

Cam atât în aceasta săptămână, revenim curând cu noutăți și între timp suntem aici la BIBLIOTECĂ și vă așteptăm. Și pe pagina de Facebook

Poze 1

Poze 2

Poze 3

Poze 4