Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea şi Asociaţia Comunitatea noastră din Bucureşti adresează invitaţia, tuturor celor pasionaţi de lectură, de a participa la proiectul cultural Maratoanele de lectură ale anului 2017. În fiecare lună a acestui an va fi organizat un maraton online de lectură, având o tematică anume.

În cadrul Maratonului lunii Ianuarie sunt invitaţi să participe cei care doresc să se întreacă în lecturarea cărţilor de călătorii şi de aventuri. Înscrierile se fac pe data de 01.01.2017, prin mail, la adresa  adinaduta.acn@gmail.com.

Autoevaluarea, conţinând cărţile şi numărul de pagini citite, se va trimite organizatorului, tot prin mail, la adresa adinaduta.acn@gmail.com, pe data de 01.02.2017.

Regulile de participare la cluburile de lectură, calendarul maratoanelor de lectură pentru anul 2017 şi regulile de desemnare a câştigătorilor sunt disponibile la următoarele adrese electronice:

 

La sfârşitul fiecărei luni vor exista trei câştigători. Acestora li se vor acorda premii constând în bani. Câştigătorul premiului I va desemna o bibliotecă în vederea împrospătării fondului de carte. Asociaţia Comunitatea Noastră îşi propune să livreze o serie de cărţi bibliotecii respective.

 

Vă urăm succes!