Doamna Oana-Raluca Boian a fost desemnată în funcţia de manager interimar al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, pentru o perioadă determinată, până la organizarea concursului de ocupare a postului, conform legii.

Doamna Oana-Raluca Boian își propune asigurarea cadrului optim de desfăşurare a activităţii instituţiei, spre a oferi comunităţii vrâncene servicii de calitate şi a veni în întâmpinarea solicitării utilizatorilor privind împrumutul de carte la domiciliu și la sala de lectură. De asemenea, Biblioteca organizează cursuri, programe şi proiecte educative, destinate publicului larg. Vă anunţăm că pe parcursul lunii august, Biblioteca Judeţeană va organiza cea de-a XI-a ediţie a programului Biblioteca de Vacanţă, oferind comunităţii o serie de activităţi culturale şi de loisir.

Absolventă a Facultăţii de Arhivistică din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru-Ioan Cuza” Bucureşti, Oana-Raluca Boian a profesat în cadrul Arhivelor Naţionale – Serviciul Judeţean Vrancea  și în cadrul Consiliului Județean Vrancea.