Continuând tradiţia dezvoltării personale prin mijlocirea limbilor străine, Biblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu Vrancea organizează la Centrul de Formare din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4, Cursul gratuit de limba italiană pentru copiii cu vârsta între 8 şi 9 ani.

Cursul se va desfăşura săptămânal, în ziua de marţi, între orele 17.00 şi 18.00, în perioada 6 noiembrie 2018 – 30 ianuarie 2019, şi va fi susţinut de către doamna Ana Maria Petrea, cadru didactic și voluntar al Bibliotecii Județene Vrancea. Doamna profesoară, care se bucură de o experiență de peste 10 ani în Italia, va ghida copiilor primii paşi spre limba lui Dante Alighieri, dezvoltându-le capacitatea de receptare a mesajului oral și scris, prin povești și jocuri educative. Învăţând de la o vârstă fragedă o limbă modernă, copiii au ocazia de a-şi dezvolta memoria şi a socializa într-un mediu educaţional prietenos, fără a fi reţinuţi în manifestare de prezenţa catalogului sau a mustrărilor.

Înscrierile se fac pe baza Permisului de intrare la Bibliotecă, începând cu data de 16 octombrie 2018, între orele 8.30 și 16.00, la telefon 0237 231 161, interior 17 (Centrul de Formare). Persoană de contact: bibliotecar Diana Rădună.

 

Vă aşteptăm cu drag la Bibliotecă!