Astăzi, 6 iulie 2018, a avut loc lansarea cărții Culorile copilăriei – volum colectiv apărut sub coordonarea doamnei prof. înv. preșc. Lili Sandu, de la Grădinița nr. 19 din Focșani.

Volumul,  apărut în iulie 2018,  începe cu un îndemnul Privește! Gândește! Încearcă! Fii cel mai bun!  și este dedicat cu drag pentru mămici, tătici și bunici.

Cadre didactice, părinți, copii și bunici au fost împreună pentru a serba acest moment la bibliotecă. În centrul evenimentului a fost lectura și dragostea de carte pe care trebuie să o insuflăm copiilor de la cele mai fragede vârste.

Peste 50 de persoane de toate vârstele au sărbătorit copilăria și trecerea la o nouă etapă – ȘCOALA. O zi plină de emoții pozitive, au fost lacrimi, îmbrățișări, o întâlnire emoționantă din care am simțit încă o dată că biblioteca este în centrul comunității.

Mulțumim doamnei Lili Sandu că a ales să deruleze acest eveniment de suflet la bibliotecă, o așteptăm alături de noi din toamna cu următoarea generație și bineînțeles că suntem aici pentru micii școlari care vor dori să îmbrățișeze lectura sub toate formele ei.