Dragi prieteni ai bibliotecii, Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, vă invită să vă bucurați în luna iulie de atelierele și cluburile gratuite, care se vor desfășura în cadrul programului BiblioVacanţa – ediția a XIV-a.

La secțiile bibliotecii noastre, se vor desfășura ateliere de lectură, creație, pictură, joc și joacă pe parcursul lunii iulie, în fiecare zi de marți, miercuri și joi începând cu ora 12.00, astfel:

– Secția de Împrumut la Domiciliu Adulți din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13 – marți ;

– Secția pentru Copii și Tineret „Oana-Diana Renea” din strada Nicolae Titulescu nr. 12- miercuri;

– Sala de Lectură din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 – joi;

– Centrul de Formare din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 – Club de Public Speaking pentru adolescenți (în săptămâna 3-6 iulie de la ora 10.00) și atelier de Canva Design (în săptămâna 20-23 iulie de la ora 10.00), dedicat copiilor cu vârste între 10 și 14 ani.

Înscrierile se fac la fiecare secție, respectiv:

– Sala de Lectură, la telefon: 0722/656553

– Secția de Împrumut Adulți, la telefon: 0237/214562

– Secția pentru Copii și Tineret, la telefon: 0237/626646.

Vă invităm să urmăriți paginile de Facebook și de Instagram ale Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, pentru a fi la curent cu atelierele și surprizele destinate copiilor și adolescenților!

Vă așteptăm alături de noi, pentru a ne bucura de activitățile de învățare prin lectură, joc și joacă ale BiblioVacanţei!