Duminică, 25 august, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a organizat pentru toți cei care iubesc lectura, sportul, pictura și activitățile în aer liber, o după-amiază specială plină de momente pentru copii, dar și pentru cei dornici de mișcare și adrenalină.

Ne-au fost alături membrii clubului ACS Odobești care au animat întreaga activitate cu ajutorul motocicletelor folosite în circuite de moto-cross, echipa de atletism și baschet a Liceului cu Program Sportiv Focșani au folosit diverse echipamente de antrenament și au atras copiii spre miscare, iar reprezentanții IPJ Vrancea au discutat cu copiii prezenți la atelierele bibliotecii despre siguranță, încredere și prevenție.

Bibliotecarii și voluntarii prezenți au oferit copiilor ocazia să ia parte la ateliere de creație, de pictură și desene personaje din povești și au participat la prima vânătoare de comori fiind răsplătiți cu cărți și semne de carte.

Copiii au ascultat povești spuse cu mare drag de voluntara bibliotecii, Irina Chiriac și acordurile de chitară ale copiilor coordonați de Răzvan Duță, de asemenea voluntar al Bibliotecii Județene.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă așteptăm și în următoarea duminică, 1 septembrie 2019, la Muzeul Satului din Crângul Petrești, pentru a celebra satul românesc!