Duminică, 19 august 2018, între orele 1600 – 1900, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, cu sprijinul Consiliului Judeţean Vrancea, a organizat în Crângul Petreşti a treia întâlnire din cadrul programului Biblioteca de Vacanţă – ediţia a X-a.

Copiii au fost invitați de către voluntara bibliotecii Alexandra Anghene, elevă la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” din Focşani, să ia parte la Atelierul de experimente chimice, în cadrul căruia diferitele substanțe au prins viaţă sub ochii lor.

Atelierul de joc şi joacă i-a întâmpinat pe juniori cu jocuri diverse, iar atelierul de poveşti, susţinut de doamna profesoară Doina Dima, a prilejuit întâlnirea copiilor cu eroii din basmele preferate.

Vrâncenii care şi-au petrecut după amiaza alături de Bibliotecă au fost întâmpinaţi, şi de această dată, cu cărţi de citit în Crâng şi de împrumut la domiciliu, acoperind o gamă diversă de preferinţe: literatură, psihologie, nutriţie, artă culinară, cărţi pentru cei mici şi enciclopedii.

Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi şi vă aşteptăm, duminică 26 august 2018, între orele 1600 – 1900, la ultima întâlnire din cadrul programului Biblioteca de Vacanţă.