BIBLIO – T.E.C.A. – este programul lunii august la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea, derulat în perioada 31 iulie – 31 august 2017, și este dedicat tuturor celor care vor să învețe, să-și dezvolte creativitatea, talentul, cunoștințele și care își vor anima vacanța (și biblioteca!) cu energie, curiozitate și voie bună.

Ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă și, cu sprijinul voluntarilor bibliotecii, v-am pregătit în fiecare zi a lunii august câte un atelier. Grupele vor fi formate din maxim 15 participanți iar pentru a participa la acestea, trebuie să fiți înscriși la bibliotecă – permisul se eliberează gratuit! –  și să vă înscrieți la atelierul dorit completând formularul online corespunzător atelierului.

Formularele pot fi accesate în lista de mai jos, cu un simplu click stânga pe link-ul albastru:

  1. Hai la o poveste! – Atelier interactiv de citit povești copiilor – https://goo.gl/forms/4KEfFA65TM7ECkeC2
  2. Curs de Public Speaking pentru adolescenții cu vârsta între 14 – 18 ani – https://goo.gl/forms/envKHFu4lOEjPGMl1
  3. Atelier de dezvoltare personală prin teatru, improvizație și joc pentru copiii cu vârsta între 12 și 14 ani – https://goo.gl/forms/dnRFWaCKnGfROh4m2
  4. La cursul de Inițiere în IT și Internet înscrierea se face la sediul bibliotecii sau la telefon 0237 231161, iar grupa va avea 10 participanți.

Voluntarii care ne vor fi alături sunt: Iris Savu, Iulia-Maria Mocanca și Dan Bondroiu – elevi ai Colegiului Național Unirea din Focșani.

Atelierele sunt gratuite și se vor desfășura după următorul program:

Luni:

17.00 la 18.00  – Hai la o poveste! – este atelierul interactiv dedicat copiilor până la 10 ani, în care citim sau născocim povești și discutăm despre cărțile și personajele preferate. Vom prinde drag de carte, poveste, bibliotecă și vom petrece împreună o oră magică în care personajele din povești coboară în mijlocul nostru și ne țin de vorbă, pe înțelesul tuturor. Preșcolarii vor fi însoțiți de către un adult. Atelierul este susținut de Margareta Tătăruș, bibliotecar formator.

Marți:

11.00 – 15.00Curs de Public Speaking pentru adolescenții cu vârsta între 14 și 18 ani. Învățăm despre cum să vorbim în public, să ne stăpânim emoțiile dar și despre cum se construiește un discurs care să aibă impact la public. Cursul este susținut de Margareta Tătăruș, bibliotecar formator.

Miercuri:

11.00 – 12.30Atelier de dezvoltare personală prin teatru, improvizație și joc pentru copiii cu vârsta între 12 și 14 ani. Copiii vor avea parte de interactivitate, voie bună și energie pozitivă alături de voluntarele bibliotecii – Iris Savu și Iulia-Maria Mocanca.

Joi:

9.00 – 12.00Curs de inițiere în utilizarea calculatorului și internetului pentru adulți și pensionari. Vor învăța despre cum să utilizeze simplu și eficient calculatorul, cum să-și găsească informațiile necesare pe internet și să comunice cu cei dragi prin intermediul e-mail-ului și a rețelei de socializare Facebook. Cursul este susținut de Margareta Tătăruș, bibliotecar formator și voluntarul bibliotecii, Dan Bondroiu.

Mai multe informații se pot obține la sediul bibliotecii din strada Maior Gheoghe Sava, nr. 4, la Centrul de Formare sau la telefon 0237 231 161.

Vă așteptăm cu drag la BIBLIOTECĂ!