Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea provoacă tinerii la dialoguri cu și despre carte, într-o manieră nouă, artistică și plină de imaginație.

La invitația Secției Naționale a IBBY (Consiliul Național al Cărții pentru Copii și Tineret), care funcționează sub egida Uniunii Editorilor din România, și care are drept obiectiv promovarea cărții și lecturii în rândul tineretului, Sala de lectură și Centrul de Limbi Străine au organizat activitatea ARTE (CO)MBINATE, joi, 07 aprilie, la sediul din strada Mr. Gh. Sava, nr.4.

Protagoniști vor fi elevi de la două licee din Focșani care vor purta discuții libere despre carte.

Ora 11.00

Elevii Liceului „Spiru Haret” vor deschide seria dezbaterilor și lecturii sub coordonarea prof. Adriana Măimăscu.

Ora 14.00

“Dialogul cu o carte” va continua cu elevii Colegiului Național “Al. I. Cuza”, coordonați de prof. Ana Maria Norocea Cornilă. Dintre participanți fac parte și membrii clubului de fotografie ai liceului care vor surprinde diverse ipostaze fotografice ale cărții și cititorilor ce vor fi expuse ulterior la bibliotecă.

Vă așteptăm joi, 7 aprilie, începând cu ora 11.00, în sediul din strada Mr. Gh. Sava, nr.4,  la aceste dezbateri organizate de Sala de lectură și Centrul de Limbi Străine, care au pregătit publicului cititor  expoziții inedite.