Secția pentru copii și tineret Oana- Diana Renea, a Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea a pregătit, cu ocazia  Zilei internaționale a iubitorilor de cărți, o activitate la care sunt invitați să participe copiii înscriși la școala de vară organizată de Creative Boutique – after school.

Un număr de 15 copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, vor vizita biblioteca, vor face o excursie interesantă prin lumea uimitoare a cărților, vor participa la jocuri interactive descoperind  diversitatea  cărților și activităților din bibliotecă și vor primi recomandări de lectură.

Și pentru că vara poveștilor continuă frumos, cei mici vor merge în grădina bibliotecii unde vor asculta o poveste și vor primi invitații la Biblioteca de Vacanță din Crângul Petrești.

Vizitatorii vor deveni cititorii bibliotecii, se vor înscrie și vor împrumuta cărți, iar doamnele profesoare Mirela Zaharia și Șerban Mariana vor beneficia de un împrumut interinstituțional prin care își vor alege cărți ce vor fi de folos la derularea atelierelor organizate de Creative Boutique – after school.

(coord. Secția copii și tineret Maria-Cristina Olaru)