Pentru tine, copile, din suflet! – Lansare de carte

2014-06-04T13:45:33+00:00

Vineri, 6 iunie 2014, ora 17.00, va avea loc la Secția pentru copii și tineret Oana Diana Renea a Bibliotecii Județene Vrancea, lansarea volumului  de poezie – Pentru tine, copile, din suflet!

Volumul, autoarei Oana Monica Negoiță, cuprinde 40 de poezii ce se adresează preșcolarilor, este ilustrat de Bogdan Andrei Negoiță și Florica Sima și a apărut în această primăvară la Editura Sfântul Ierarh Nicolae din Brăila.

Oana Monica Negoiță, născută în anul 1976 în Focșani, a absolvit Universitatea Hyperion –  Facultatea de Litere București 2002 și timp de 18 ani și-a dedicat activitatea profesională educației preșcolarilor.

Scan10136Volumul de poezii Pentru tine copile din suflet! se deschide în fața cititorului cu o prefață semnată de autoare:  “A fost o dată o mamă, o educatoare și mulți, mulți copii (…)

Poveștile, povestirile și poeziile sunt porți de trecere într-o cu totul altă lume, porți ce ne readuc pe noi adulții, părinții, în lumea minunată a copilăriei, a jocului și a imposibilului, o lume în care melcii oftează, ursul vorbește, vulpea e precupeață, cifrele sunt vesele sau triste iar figurile geometrice au mâini și picioare.”

Vă așteptăm la Secția pentru copii și tineret vineri, 6 iunie, ora 17.00 la aceasta lansare de carte dedicată copiilor, cadrelor didactice și adulților iubitori de poezie.

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Accept